Spyshots

Ook Mercedes C-klasse Estate ondergaat facelift

Mercedes is de C-klasse aan het klaarstomen voor een uitgebreide facelift. Deze laatste spyshots tonen ons de C-klasse Estate die vooral aan de voorzijde een flink pak camouflage draagt. Tegen het einde van 2010 zal de vernieuwde C-klasse gepresenteerd worden.

In november hebben we dankzij de eerste spyshots kennis kunnen maken met de vernieuwde C-klasse. Dat fors gecamoufleerde exemplaar toonde ons vooral flinke wijzigingen aan de voorzijde. Deze nieuwe spyshots tonen ons ditmaal de C-klasse Estate die uiteraard ook meegenomen wordt in de vernieuwingsronde. Veel beter dan bij de sedan die we in november betrapten zijn op dit witte exemplaar de wijzigingen zichtbaar. Een compleet nieuwe voorbumper, gewijzigde koplampunits en zelfs een nieuwe motorkap moeten het beeld aan de voorzijde bepalen. Aan de achterzijde heeft Mercedes de nieuwe achterbumper en gewijzigde lichtunits dankzij het nodige tape aan onze blik onttrokken.
 
Vooral optisch
Hoe de technische wijzigingen eruit zien blijft nog steeds gissen. Mercedes kennende zullen er wat motorische updates volgen, maar aangezien het gamma tijdens zijn levensloop al diverse malen werd voorzien van moderne krachtbronnen verwachten wij hier geen spectaculair nieuws. Zoals het er nu op lijkt zal de C-klasse dan ook vooral optisch worden bijgeschaafd.

Gerelateerde artikelen

Mercedes-Benz C-klasse Zakenauto van het Jaar 2016

Autonieuws
Mercedes-Benz C-klasse Zakenauto van het Jaar
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63 S met 640 pk

Tuning & styling
Mercedes-AMG C 63 S met 640 pk
> Artikel lezen

Facelift voor Mercedes-Benz C-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes C-klasse krijgt updates die zelfs E en S niet hebben

Spyshots
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63-modellen bijgepunt

Autonieuws
> Artikel lezen

Aangepast motorpalet voor Mercedes C- en SLK-klasse

Autonieuws
Aangepast motorpalet voor Mercedes C- en SLK-klasse
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.