Spyshots

Hyundai iX35

UPDATE: Interieur Hyundai iX35 blootgelegd

Konden we gisteren - met dank aan een Australische website - de Hyundai Tucson-opvolger in vol ornaat tonen. Nu hebben we ook het interieur van de komende iX35 te pakken.

UPDATE: Interieur Hyundai iX35 blootgelegd

Hyundai zal de iX35 aan het wereldpubliek voorstellen tijdens de volgende maand gehouden IAA. De lijnen van het koetswerk zijn inmiddels bekend. Gisteren wist een buitenstaander de iX35 poedelnaakt op de digitale plaat te leggen tijdens een fotoshoot voor de promotionele brochures. Nog geen dag later krijgen we deze overduidelijke foto´s van het interieur binnen. Maar zo modern als het exterieur oogt, zo achterhaald is het aangezicht van het dashboard. Let eens op de klokkenwinkel en de ouderwetse rondingen in het algemeen. Het interieur van de huidige Tucson is meer van deze tijd. En de verwachtingen waren nog wel zo hoog, gezien de voorbode van de iX35. Jammer, hier knappen we toch een beetje op af.

Update: We hadden het al een beetje verwacht en zojuist komt onze bron met de bevestiging. Het op de foto´s zichtbare iX35-dashboard is vermoedelijk een mule, een soort van misleidend omhulsel van een reeds bestaand model. Onderhuids wordt vaak de daadwerkelijke en toekomstige techniek getest. Op deze manier kunnen fabrikanten dit ongestoord doen zonder daarbij het uiteindelijke omhulsel (het design) prijs te geven.

Redactie
Door Redactie
UPDATE: Interieur Hyundai iX35 blootgelegd
UPDATE: Interieur Hyundai iX35 blootgelegd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers