Spyshots

Opnieuw gespot: Renault Twingo CC

Het is een publiek geheim dat de Renault Twingo CC in productie gaat. Helaas zijn er verder nog veel details onbekend en is er weinig te vertellen. Toch tonen deze beelden aan dat Renault nog altijd druk bezig is met de compacte cabriolet.

In maart van dit jaar waren we lichtelijk verbaasd met de eerste beelden van de Twingo CC. Nu treffen we het model weer aan terwijl de ingenieurs druk aan het testen zijn. De concurrent van de Opel Tigra en Peugeot 207 CC krijgt geen gewoon cabriodak mee, maar een uit één deel bestaand dak. Het dak is ook de reden voor het lange wachten op de Twingo CC. De geruchten gaan dat de hoge heren van Renault hier flinke problemen mee hebben!

Wanneer komt hij?
Onder de kap van de Twingo CC zal vermoedelijk een 120 pk sterke 1.2 liter turbomotor komen te liggen. Of er nog andere motorvarianten beschikbaar worden en of er misschien ook een dieselmotor leverbaar wordt is nog onduidelijk. Ook de introductiedatum is nog steeds gissen. Wellicht zien we het model als conceptcar verschijnen tijdens de IAA in Frankfurt, maar het zou ook pas volgend jaar kunnen worden. Hij komt in ieder geval. Dat staat vast getuige deze beelden.

Gerelateerde artikelen

Twingo-bestuurder aangehouden met lantaarnpalen op het dak

Autonieuws
Twingo-bestuurder aangehouden met lantaarnpalen op het dak
> Artikel lezen

Renault Twingo GT: 110 pk op de achterwielen

Autonieuws
Renault Twingo GT: 110 pk op de achterwielen
> Artikel lezen

Renault’s nieuwe pocket rocket, de Twingo RS

Spyshots
Renault Twingo RS
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.