Spyshots

Volvo C70

Grondige facelift voor Volvo C70

De Volvo C70 wordt nog dit jaar in een nieuw gedaante gepresenteerd. De vier jaar oude coupé-cabriolet van de Zweedse autobouwer werd deze week in Barcelona betrapt tijdens de opnames voor een commercial. Dankzij een oplettend forumlid van Swedespeed.com kunnen we de wijzigingen nu al onthullen.

Grondige facelift voor Volvo C70
De C70 krijgt een compleet nieuw front. Daarbij is duidelijk te zien dat het model veel meer in lijn komt met de XC60 en de op stapel staande nieuwe S60. De vormen zijn ronder, de grille nog wat meer aangezet en de voorbumper oogt sportiever. Aan de achterzijde zien we behalve compleet nieuwe lichtunits ook een nieuwe achterbumper.

IAA Frankfurt
Ongetwijfeld zal Volvo ook in het interieur de nodige wijzigigen doorvoeren. Denk daarbij aan een compleet nieuw stuurwiel en gewijzigde kleurstellingen en materialen. Het debuut van de vernieuwde C70 staat gepland voor de IAA in Frankfurt. Niet veel later zal het model bij de dealers staan.
Redactie
Door Redactie
Grondige facelift voor Volvo C70
Grondige facelift voor Volvo C70
Grondige facelift voor Volvo C70

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers