Spyshots

Neuscorrectie en achterwerklift voor Maybach

Moederbedrijf Mercedes-Benz stuurt de Maybach naar een behandelingskliniek om daar wat ‘bijgetrokken’ te worden. In een uiterst steriele omgeving zal de luxueuze limousine een neuscorrectie en een achterwerklift ondergaan. Rimpels en cellulitis zijn fataal voor het imago, nietwaar?!

Net als de créme de la créme van deze wereld moeten hun vervoersmiddelen op z’n tijd ook bijgewerkt worden. Anders kunnen zij zich er natuurlijk niet meer mee vertonen. Als fabrikant van diverse CEO-modellen weet Mercedes dit als geen ander en daarom staat er een metamorfose voor de exclusieve Maybach gepland. Het aantal nietjes of botox-injecties blijft beperkt, want het moet er wel natuurlijk en realistisch uitzien. Bovendien zou het beschamend zijn voor de eigenaar van een huidige Maybach als deze er straks meteen ouderwets ‘bijloopt’.

LED-verlichting
De modificaties aan de Maybach hebben betrekking op de voorbumper, de achterbumper en de grille. Deze worden allemaal iets strakker getrokken. De verlichtingunits krijgen, net als de vernieuwde S-klasse, LED-dagrijverlichting mee. De facelift is vermoedelijk gelijk aan de Maybach Zappelin. We hebben lang naar de foto´s zitten turen en de overeenkomsten tussen dit prototype en de Zappelin zijn zo sterk dat we het vermoeden hebben dat met de Zappelin ook meteen de nieuwe 57 en 62 zijn gepresenteerd. De 57S, 62S en Landaulet blijven voorlopig vermoedelijk ongewijzigd. Binnenin zal ook het één en ander worden geüpgrade. Onderhuids verandert er niets.

Gerelateerde artikelen

Luxe kent geen grenzen in Maybach Edition 125!

Autonieuws
Luxe kent geen grenzen in Maybach Edition 125!
> Artikel lezen

Luxe accessoires bij de Mercedes-Maybach

Lifestyle & design
The Counsellor
> Artikel lezen

Immense Mercedes S600 Pullman rolt het daglicht in

Spyshots
Mercedes rolt S600 Pullman het daglicht in
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.