Spyshots

Mazda CX-7 nu al verouderd?

De CX-7 wordt pas gebouwd sinds 2006 en is slechts twee jaar in Europa verkrijgbaar, maar Mazda heeft nu al een facelift voor de SUV in planning opgenomen. Blijkbaar vinden de Japanners dat de CX-7 alweer is verouderd. Of zouden ze het model meer in het huidige familiegezicht willen laten opnemen?

Hoe het ook zij, een prototype van de vernieuwde CX-7 werd gespot in Michigan in de Verenigde Staten. Voordat het model in 2007 de oversteek naar Europa maakte was het aan de andere kant van de oceaan al enige tijd te koop. En zij zijn ook de eerste die eind dit jaar rond kunnen rijden met de gefacelifte versie. Niet veel later deze zijn opwachting maken in de Europese showrooms.

Subtiel
Hoewel we de exacte redenen van Mazda niet weten, zal de CX-7 slechts op een beperkt aantal punten worden vernieuwd. De wijzigingen hebben uitsluitend betrekking op de voorbumper die licht wordt hervormd en grotere luchtinlaten zal bevatten. Verder zal de grille iets gemoderniseerd worden en krijgen de koplampunits een upgrade. Op de achterlichtunits na blijft alles van de achterzijde bij het oude.

Gerelateerde artikelen

Facelift maakt Mazda CX-7 lekker agressief

Autonieuws
Facelift maakt Mazda CX-7 lekker agressief
> Artikel lezen

Uitgebreide fotogallery vernieuwde Mazda CX-7

Autonieuws
Uitgebreide fotogallery vernieuwde Mazda CX-7
> Artikel lezen

Mazda Koeru blikt vooruit op nieuwe CX-7

Autonieuws
Mazda Koeru
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.