Spyshots

Interieur Porsche Panamera onthuld

Na alle spyshots is het uiterlijk van de Porsche Panamera al lang geen verrassing meer. Maar het interieur was tot op heden nog steeds netjes afgedekt. Toch heeft iemand het voor elkaar weten te krijgen om mee te rijden en ondertussen foto´s te schieten.

Hoe de bewuste fotograaf van het voor elkaar heeft weten te krijgen blijft een mysterie. Maar feit is wel dat hij de allereerste beelden van een ongecamoufleerd en productierijp Panamera-interieur de wereld in heeft gebracht. We zien op de foto´s overduidelijk dat Porsche haar best heeft gedaan om een compleet ander interieur te ontwerpen dan bij de rest van het modellengamma het geval is. Wel oogt het door de vele knopjes opvallend druk. Een leuk detail is de sleutel die dezelfde vorm heeft als de carrosserie van de auto.

´Panamera-moe´
Dat de Panamera binnenkort zal worden gepresenteerd zal niemand zijn ontgaan. Als sinds 2005 werkt de marketingmachine van Porsche op volle toeren. Eerst met een schets, later met de aankondiging dat er ook een hybride van komt en inmiddels is onze rubriek spyshots goed gevuld met beelden van Porsche´s vierdeurs sedan. Bovendien verspreidde Porsche onlangs een teaser waarop het front te zien is. Wij zijn inmiddels wel klaar voor de introductie en eerlijk gezegd een beetje ´Panamera-moe´.

Gerelateerde artikelen

TopCar bekleedt nieuwe Porsche Panamera

Tuning & styling
> Artikel lezen

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Autonieuws
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
> Artikel lezen

Verlengde wielbasis en lichtere V6 voor Porsche Panamera

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Panamera kiest opnieuw voor Burmester

Autonieuws
Porsche Panamera kiest wederom voor Burmester
> Artikel lezen

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 462 pk bij 2,5 l/100 km

Autonieuws
> Artikel lezen

Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera

Autonieuws
Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.