Spyshots

Onthuld: Dashboard Opel Astra

Plaagde Opel een week geleden met een teaser van de Opel Astra, wij pesten terug met het eerste beeldmateriaal van het interieur. De nieuwe Astra zal volgend jaar zijn debuut maken op de IAA in Frankfurt.

Tijdens testen van de nieuwe Astra in de hitte van Amerika zag onze fotograaf zijn kans schoon om het interieur op de foto te zetten. Onze bron vermeldt dat de testwagen uitgerust was met een zesversnellingsbak, stoelverwarming en een twee knoppen die ‘Tour’ en ‘Sport’ vermelden. Met deze knoppen is het adaptieve onderstel van de Astra in te stellen. Of de Astra standaard beschikt over een dergelijk onderstel lijkt ons onwaarschijnlijk, vermoedelijk is het net als bij de huidige Astra een optie.

Uitgebreid gamma
Naast de hier gespotte 5-deurs hatchback komt Opel ook weer met een 3-deurs GTC, een stationwagen en cabriolet (Twin Top). Qua motorisering is er nog niet veel bekend, maar wij verwachten een groot aantal turbomotoren. Niet alleen voor de dieselmotoren, maar ook voor de benzinevarianten. Ook zal Opel nog met een ‘groen’ model op de proppen komen.

Frankfurt 2009
De gloednieuwe telg van het Duitse merk zal voor het eerst te zien zijn op de IAA in Frankfurt die volgend jaar september gehouden wordt. Niet lang daarna staat de Astra bij de dealer.

Gerelateerde artikelen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Irmscher previewt zijn nieuwe Opel Astra

Tuning & styling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.