Spyshots

Opel Insignia OPC krijgt 300 pk

De Opel Insignia OPC draait zijn rondjes op de Duitse Nürburgring. De heetste versie van de kersverse Insignia krijgt 300 pk en zal qua uiterlijke kenmerken lekker spannend worden.

De schijnwerpers blijven gericht op de Opel Insignia. Kort nadat we kennis hebben gemaakt met de Insignia sedan en hatchback en de Sport Tourer, komt onze fotograaf alweer met nieuwe spyshots van de Insignia OPC. Onder de kap van deze heetste Insignia gaat - een door een turbo aangedreven - V6 schuil met 300 pk. Om te laten zien dat de OPC-versie niet zomaar een Insignia is, zal een bodykit het potentieel van de auto weergeven. De bodykit zal onder andere een flinke voorspoiler met grote luchtinlaten, zij-skirts en een dikke achterspoiler bevatten. Een achterklepspoiler mag natuurlijk ook niet ontbreken. De typische blauwe OPC-kleur zal ook weer leverbaar zijn, evenals een set 18 inch lichtmetalen wielen. Een sportief aangekleed interieur maakt het geheel af.

Medio 2009
We hoeven niet lang op de Opel Insignia OPC te wachten. In de zomer van 2009 - een half jaar na de Insignia sedan en hatchback - staat de Insignia OPC in de showrooms. De stationwagenvariant Sport Tourer hebben we dan al in de lente verwelkomd.

Gerelateerde artikelen

Sterrenregen bij laatste botsproeven Euro NCAP

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Opel Insignia GSi verpulvert OPC-voorganger op de Ring

Autonieuws
> Artikel lezen

Buick Regal GS hint alvast naar nieuwe Opel Insignia OPC

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Exclusive rolt een rode loper voor je uit

Autonieuws
Opel Exclusive rolt een rode loper voor je uit
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.