Spyshots

De nieuwe Renault Mégane in vol ornaat

Dit zijn de allereerste foto´s van de nieuwe Renault Mégane. De auto werd door onze spionagefotograaf betrapt in de Verenigde Staten. Tot groot ongenoegen van de Renault-medewerkers wist hij de nieuwe Mégane in vol ornaat op de gevoelige plaat te leggen.

Renault wordt geplaagd door spionage rondom de nieuwe Mégane. Ruim een jaar geleden wist een Frans automagazine al foto´s te publiceren van een prototype dat in de Renault-fabriek stond. Het prototype zag er productierijp uit en was voorzien van geen enkele camouflage. Maar ook wij publiceerden al meerdere malen foto´s van Renault´s nieuweling. Eerst nog voorzien van heftige camouflage, maar later ook met slechts enkele stukjes tape. Deze nieuwe foto´s verbergen echter niets meer. Dit is de nieuwe Renault Mégane in vol ornaat.

Fotoshoot in de Verenigde Staten
Renault zal de nieuwe Mégane officieel onthullen tijdens de Autosalon van Parijs in oktober. Ter voorbereiding op de presentatie tijdens de Franse autoshow worden momenteel fotosessies uitgevoerd. Onze fotograaf kreeg lucht van een fotoshoot in de Verenigde Staten en was snel ter plaatse om de Mégane op de gevoelige plaat te leggen. Dit tot groot ongenoegen van de Renault-medewerkers die nog snel probeerden de Mégane af te schermen en hem weg te sturen. Helaas voor hen was het kwaad al geschied.

Voorjaar 2009 bij de dealers
Vanaf het voorjaar van 2009 staat de derde generatie van de Mégane als drie- en vijfdeurs hatchback bij de dealers. Later zullen er ook een stationwagon, sedan, coupé en cabriolet volgen. Bovendien gaan er geruchten over de komst van een crossover-variant met SUV-achtige trekjes. De Mégane zal leverbaar worden met een zestal motoren, evenredig verdeeld over het benzine- en dieselgamma. Het instapmodel is de 100 en 110 pk sterke 1.6 16V gevolgd door de 180 pk sterke 2.0 liter turbomotor. Het dieselgamma bestaat uit de 1.5 dCi (85 en 115 pk) en de 1.9 dCi (150 pk). Medio 2009 zal Renault ook een 130 pk sterke 1.4 liter turbomotor presenteren en wordt de Mégane leverbaar met een 150 pk sterke 1.9 dCi.

Gerelateerde artikelen

Renault Mégane RS niet meer zo betaalbaar als voorheen

Autonieuws
> Artikel lezen

Gelekt: de Renault Megane RS in volle glorie

Autonieuws
Megane
> Artikel lezen

Renault Mégane RS is zo lek als een mandje

Autonieuws
Renault Mégane RS is zo lek als een mandje
> Artikel lezen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Renault Megane RS: Frans straatkanon groeit naar 280 pk

Autonieuws
Megane
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.