Spyshots

BMW M3 Sedan krijgt ook ´n facelift

Zeer binnenkort wordt de vernieuwde BMW 3-serie onthuld. Het gehele gamma van de 3-serie ondergaat kleine wijzigingen aan de bumpers, koplamp- en achterlichtunits. Naast de conventionele versie, moet ook de M3 Sedan eraan geloven.

Eerder konden wij al beelden tonen van de wijzigingen aan de 3-serie Sedan en Touring. Aan de hand van die spyshots konden wij opmaken dat BMW de 3-serie slechts marginaal wordt opgefrist, precies genoeg om weer een tijdje de strijd aan te gaan met de nieuwe Audi A4 en Mercedes-Benz C-klasse. De spionagefoto’s van de BMW M3 Sedan zijn nog minder bedekt van camouflagemateriaal. Het lijkt er dan ook op dat de voorzijde niet gewijzigd gaat worden. Mogelijk komen er nieuwe koplampunits, maar dit prototype geeft daar weinig over prijs. Echt spannend is het dus allemaal niet. De verfijnde achterlichtunits zijn meer afgeplakt, deze zullen naar alle waarschijnlijk dezelfde facelift ondergaan als de normale 3-serie Sedan.

Verbeterd interieur
De M3 Sedan ondergaat dezelfde aanpassingen aan het interieur als zijn minder bedeelde broertjes. Wij verwachten betere materialen en nieuwe kleurstellingen. De krachtbron zal verder geoptimaliseerd worden, wat een zuiniger verbruik tot gevolg heeft.

Oktober 2008
De vernieuwde 3-serie, zal net als de M3 Sedan, worden onthuld op de Autosalon van Parijs, begin oktober.

Gerelateerde artikelen

BMW M3 CS: powerhouse met dikke looks

Autonieuws
BMW M3 CS
> Artikel lezen

Nieuwe BMW M3 probeert Nürburgring meester te maken

Spyshots
BMW M3: gas erop met prototype
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Ziet de nieuwe BMW 3-serie er zo uit?

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.