Spyshots

Facelift voor de Cadillac XLR

Deze spyshots tonen de gefacelifte Cadillac XLR in vol ornaat. De auto ondergaat dit jaar een facelift en deze foto’s bewijzen dat. De vernieuwde Cadillac XLR is op tal van punten fijngeslepen.

Dat het soms niet zo gemakkelijk is om een prototype op de gevoelige plaat te leggen ondervond onze fotograaf voordat hij de Cadillac XLR voor de lens kreeg. De testrijder was er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat hij niet gefotografeerd kon worden. Nadat de bestuurder zijn XLR had proberen te verstoppen riep hij de hulp in van een ‘vriend’. Deze kwam kort daarop aanrijden en probeerde onze fotograaf af te leiden. Vervolgens schoot de XLR-testrijder ervandoor. Maar na lang speuren betrapte hij de XLR later op de dag alsnog en schoot deze allesonthullende foto’s.

In vol ornaat
Op de foto’s zien we een productierijp prototype van de vernieuwde XLR. De voorzijde krijgt een compleet nieuwe bumper met daarin randjes chroom rond de mistlampen. Ook de grille en de koplampunits zijn fijngeslepen. In de voorschermen zien we verticale ventilatieroosters en de achterlichtunits ondergingen ook een kleine update. Misschien nog wel het meest opvallend zijn de twee grote uitlaatpijpen die de vier losse exemplaren vervangen. Een prachtig stukje design!

Vernieuwd interieur
Het interieur is op deze foto’s helaas niet goed te zien, maar ondergaat vermoedelijk de grootste wijzigingen. De verwachting is dat Cadillac grote delen van het interieur van de nieuwe CTS gebruikt in de XLR. Daardoor gaat het kwaliteitsniveau flink omhoog en wordt de auto gekenmerkt door mooiere materialen. Dat moet ook wel aangezien de XLR moet concurreren met auto’s als de Mercedes SL en BMW 6-serie Cabriolet.

Debuut deze zomer
De vernieuwde Cadillac XLR zal deze zomer debuteren. Wanneer de auto precies bij de dealers staat en wat de technische wijzigingen zullen zijn is op dit moment niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Zal Trump zijn auto van de zaak nog in ontvangst kunnen nemen?

Spyshots
Zal Trump zijn auto van de zaak nog in ontvangst kunnen nemen?
> Artikel lezen

Europees debuut Cadillac STS-V en XLR-V op IAA

Autonieuws
Europees debuut Cadillac STS-V en XLR-V op IAA
> Artikel lezen

Cadillac CT6 V-Sport hapt naar M5 & co

Autonieuws
> Artikel lezen

Cadillac XLR-V krijgt kleine opfrisbeurt

Autonieuws
Cadillac XLR-V krijgt kleine opfrisbeurt
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.