Spyshots

Onthullende spyshots Audi A6 facelift

Deze nieuwe spyshots tonen vele details van de vernieuwde Audi A6. De facelift voor de A6 zal nog dit jaar worden doorgevoerd. Het meest opvallend zijn de wijzigingen aan het front en de achterzijde waar de LED-verlichting zijn intrede doet.

De huidige generatie van de Audi A6 is sinds 2005 op de markt. Inmiddels heeft het model er ruim drie jaar opzitten en duurt het nog tot 2011 voordat zijn opvolger gereed is. Een tussentijdse facelift zal de A6 weer naar een hoger plan moeten tillen om niet achter te raken op de concurrentie. Na eerdere spyshots van een A6 Avant in Duitsland tonen deze foto´s uit Noord-Zweden veel meer details.

Gewijzigd front met LED-koplampen
De facelift zal voornamelijk betrekking hebben op het front. Net als bij de nieuwe A4, de A5, de A3 Cabriolet en uiteraard de R8 zullen de koplampunits een blikvanger zijn. Daarin zal LED-techniek tot één van de opties behoren. Tevens zal Audi een licht gewijzigde grille monteren waarin de horizontale balk voor de kentekenplaat verdwijnt. Ook de voorbumper wordt aangepast aan de rest van het modellengamma. Vooral de close-ups in de fotogallery laten goed zien hoe de bumper vorm gaat krijgen. Aan de achterzijde zien we ook een nieuwe bumper en tevens LED-techniek in de achterlichtunits.

Zomer 2008
Het nagenoeg ongecamoufleerde exemplaar op de foto’s geeft ons een goed beeld van de facelift. In de zomer van 2008 zal de vernieuwde Audi A6 zijn debuut beleven.

Gerelateerde artikelen

Hoog instappen in nieuwe Audi A6 Limousine

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit verwachten we van de nieuwe Audi A6

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.