Spyshots

BMW X6 in de Verenigde Staten

De BMW X6 is voor het eerst buiten Europa betrapt, en wel in de Verenigde Staten. Aan de andere kant van de oceaan is BMW namelijk begonnen met het testwerk onder zeer warme omstandigheden. De X6 is daarbij nog zeer zwaar gecamoufleerd.

In de omgeving van München, aan de Italiaanse kust en nu dus ook in de Verenigde Staten. De prototypes van de BMW X6 duiken steeds vaker op. En dat is ook niet vreemd aangezien BMW de auto volgend jaar al zal presenteren. Daarmee komt de fabrikant uit München met een bijzondere auto op de markt. Deze SUV crossover houdt namelijk het midden tussen een coupé en een SUV, ofwel tussen een X5 en een 6-serie.

Aflopende daklijn
Met hun heftig gecamoufleerde carrosserie tonen de prototypes nauwelijks een glimp van dit alles. Maar wie het weet kan de aflopende daklijn aan de achterzijde goed ontdekken. Verder zien we een carrosserie die langer en lager is dan de X5. Het interieur biedt plaats aan vier personen en moet wat ruimte betreft dan ook absoluut zijn meerdere erkennen in de X5. Aan de andere kant zal de X6 het qua rij-eigenschappen dubbel en dwars goedmaken.

Productie in de VS
In 2008 zal BMW de X6 officieel onthullen. Het model zal in de Amerikaanse BMW-fabriek in Spartanburg worden geproduceerd. Daar rollen ook de X5 en Z4 van de band.

Gerelateerde artikelen

BMW X5 en X6 in M Performance-kledij

Autonieuws
BMW X5 en X6 in M Performance-kledij
> Artikel lezen

Prijzen BMW X5 M en X6 M flink gedaald

Autonieuws
BMW X5 M X6 M prijzen
> Artikel lezen

Jules Deelder zou trots zijn: BMW X5 & X6 M Black Fire Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

M Performance injecteert sportiviteit in BMW X6

Autonieuws
BMW X6 M Performance
> Artikel lezen

Nieuwe BMW X5 M en X6 M breken los!

Autonieuws
Nieuwe BMW X5 M en X6 M breken los!
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.