Spyshots

Maserati Quattroporte wordt bijgeschaafd

Maserati toont begin 2008 een gefacelifte Quattroporte. Het model is inmiddels sinds 2004 op de markt en een tussentijdse facelift kan dan ook geen kwaad. Vooral het front van de Quattroporte zal op diverse punten worden gewijzigd.

Maserarti is heer en meester in het maken van tijdloze ontwerpen. Dat geldt zeker ook voor de Quattroporte. Het model was bij zijn presentatie in 2004 al een klassieker en nog steeds heeft het model een sierlijke vormgeving. Toch zorgt een tussentijdse facelift altijd weer voor verbeteringen.

Voorzijde
Op de openbare wegen rondom de Duitse Nürburgring betrapte onze fotograaf deze gecamoufleerde Quattroporte. Vooral de voorzijde van het model draagt het nodige camouflagemateriaal. Qua uiterlijke wijzigingen zal dan ook voornamelijk de voorzijde worden aangepakt. Aan de achterzijde zullen de wijzigingen beperkt blijven tot de bumper.

Begin 2008
Wat Maserati onderhuids en in het interieur aan zal passen is vooralsnog onbekend. Het model debuteert begin 2008 en zal niet veel later bij de dealers staan.

Gerelateerde artikelen

Verfijnd ontwerp voor Maserati Quattroporte

Autonieuws
Maserati Quattroporte
> Artikel lezen

Maserati Quattroporte Diesel heeft een prijs

Autonieuws
Maserati Quattroporte Diesel heeft een prijs
> Artikel lezen

Oor- en oogstrelend: Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition

Lifestyle & design
Compact
> Artikel lezen

Modepopje: Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna

Autonieuws
Modepopje: Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.