Spyshots

Porsche Boxster krijgt facelift

De Porsche Boxster zal eind 2007, begin 2008 een lichte facelift ondergaan. Nadat de Boxster in de zomer van 2006 de beschikking kreeg over nieuwe motoren zal binnenkort dus ook het uiterlijk worden aangepast. Het meest opvallend is de nieuwe voorbumper met geïntegreerde LED-dagrijverlichting.

In 2004 kwam de tweede generatie van de Porsche Boxster op de markt. Nadat het model in de zomer van 2007 wat technische aanpassingen onderging zal de Boxster eind 2007, begin 2008 ook qua uiterlijk op diverse punten worden gewijzigd. Het meest opvallend is de nieuwe voorbumper. Deze heeft een meer geprononceerde voorspoiler en een iets grotere luchtinlaat. Bovendien zal de Boxster worden voorzien van dagrijverlichting waarbij uiteraard gebruik wordt gemaakt van LED-techniek. De koplampen zullen slechts in detail worden gewijzigd en dat geldt ook voor de achterlichtunits. De achterbumper zal eveneens nieuw zijn vormgegeven.

Technische aanpassingen?
Over de technische aanpassingen en de interieurvernieuwingen is op dit moment nog niets bekend. Het is zeer aannemelijk dat Porsche diverse nieuwe opties beschikbaar zal maken. Technisch verwachten wij echter weinig spannende zaken. De Boxster is een jaar geleden immers nog voorzien van nieuwe motoren en op technisch vlak licht aangepast.

Voor de zomer van 2008
Porsche zal de vernieuwde Boxster tegen het einde van 2007 of in het voorjaar van 2008 presenteren. Het model zal in ieder geval voor de zomer van 2008 leverbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Porsche Boxster en Cayman krijgen andere namen

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit kunnen de viercilinders van de Porsche 718 Boxster en Cayman

Autonieuws
> Artikel lezen

Snellere versie Porsche 718 Boxster in de maak

Spyshots
> Artikel lezen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

De Porsche 718 Boxster: mét viercilinder

Autonieuws
Porsche trekt doek van 718 Boxster en Cayman
> Artikel lezen

Nederlands vriendenconcept 'Share a Porsche' gelanceerd

Autonieuws
Share a Porsche
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.