Spyshots

Porsche 911 Turbo Cabrio: openlucht-sensatie

De Porsche 911 (997) Turbo zal er wederom ook als Cabriolet komen. De Duitsers voeren momenteel de allerlaatste wintertesten uit voordat de nieuwe open sportauto binnenkort zal worden gepresenteerd. De 911 Turbo Cabriolet reed in Noord-Zweden zonder camouflage de laatste testkilometers.

Een jaar geleden presenteerde Porsche de compleet nieuwe 911 Turbo, gebaseerd op de 997. Met onder de motorkap een 480 pk sterke zescilinder is het model in staat om in minder dan 4 seconden naar 100 km/h te sprinten. Kenmerkend voor de Turbo-variant is niet alleen de turbomotor, maar ook het design. Met aan de voorzijde een grote luchtinlaat, LED-verlichting en een forse achterspoiler is het een onmiskenbare topsporter.

Vierwielaandrijving
Het vermogen wordt via alle vier de wielen op de weg overgebracht. Daarmee is een fantastische wegligging gegarandeerd. De open sportauto van de Duitse autofabrikant is dan ook vooral geschikt om met mooi weer alle remmen los te gooien.

Binnenkort officieel
Porsche heeft de 911 Turbo Cabriolet nog voor dit jaar op de planning staan. Aangezien het model zonder enige vorm van camouflage in Noord-Zweden werd betrapt zal de officiële introductie niet lang meer op zich laten wachten.

Gerelateerde artikelen

Vroege facelift voor Porsche 911 Turbo Cabriolet

Spyshots
Vroege facelift voor Porsche 911 Turbo Cabriolet
> Artikel lezen

Ook Porsche 911 Turbo's in het nieuw

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche Exclusive-traktaties voor gefacelifte 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Voortuitblikken op volgende generatie Porsche 911

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.