Spyshots

Renault Clio ‘lifestyle combi’

Renault zal een kleine stationwagon-variant van de Clio presenteren. Een echte pakezel zal het vermoedelijk niet worden. Renault maakt er een zogenaamde ‘lifestyle combi’ van.

Franse autofabrikanten zijn er over het algemeen erg goed in om hun primeurs lange tijd geheim te houden. In tegenstelling tot veel Duitse autofabrikanten rijden de Fransen met zwaar ingepakte prototypes door de bekende Europese testgebieden. Zo ook deze nieuwe variant van de Renault Clio. In het noorden van Zweden kon onze fotograaf het model op de gevoelige plaat leggen.

Geen pakezel
De heftig gecamoufleerde Clio toont ons geen enkel detail van het op stapel staande model. Slechts de grote lijnen zijn herkenbaar. Ondanks dat kunnen wij u meedelen dat het hier om een stationwagon-variant van de nieuwe Clio gaat. Het model is maar iets groter dan de vijfdeurs hatchback en wordt een zogenaamde lifestyle combi. Daarbij draait het meer om de looks dan om de enorme kofferruimte.

Derde Clio-variant
Met dit nieuwe model breidt Renault het gamma van de Clio uit met een derde variant. Het motorengamma zal grotendeels overeenkomen met de drie- en vijfdeurs hatchback.

Gerelateerde artikelen

Vernieuwde Renault Clio: stapje hogerop

Autonieuws
Renault Clio
> Artikel lezen

Prijzen vernieuwde Renault Clio bekend

Autonieuws
Prijzen vernieuwde Renault Clio
> Artikel lezen

Renault Clio diesel behoudt 14% bijtelling in 2015

Autonieuws
Renault Clio diesel volgend jaar weer 14% bijtelling
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.