Spyshots

Nauwelijks gecamoufleerde Hyundai Arnejs

Hyundai heeft de Arnejs zo goed als klaar, en deze foto´s bewijzen dat. Nadat Hyundai de conceptcar Arnejs in september 2007 in Parijs presenteerde volgden in december de eerste spyshots. Zwaar afgeplakte prototypes reden door het ijskoude Lapland. Deze foto´s komen uit hetzelfde gebied, maar geven veel meer prijs van Hyundai´s nieuwe hatchback.

Toen Hyundai de Arnejs conceptcar in Parijs presenteerde stak de Koreaanse autofabrikant het niet onder stoelen of banken; dit is een zeer realistische voorbode van een nieuwe Hyundai. En daarmee liet Hyundai alvast een preview zien van een nieuw model in het C-segment. De Arnejs is het zustermodel van de Kia Cee´d en komt begin 2008 bij de dealers te staan.

Zustermodel van de Kia Cee´d
De Arnejs is speciaal ontworpen voor de Europese markt. In het Duitse ontwikkelingscentrum van Hyundai werd de auto ontworpen en geheel ontwikkeld. De Koreanen mikken met dit nieuwe model op de markt waarin ook de Focus, Astra en Golf actief zijn. Uiteraard zal ook de Cee´d een concurrent vormen.

Begin 2008 bij de dealers
Behalve een vijfdeurs Arnejs komt Hyundai ook met een stationwagon, een Coupé-Cabriolet en een sportieve versie. Nieuwe benzine- en dieselmotoren zullen het model aandrijven. Zoals gezegd presenteert Hyundai de Arnjes op de Autosalon van Genève en begin 2008 staat het model bij de dealers. Het design zal grotendeels overeenkomen met de conceptcar.

Gerelateerde artikelen

Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20

Autonieuws
Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20
> Artikel lezen

Dit betaal je voor Hyundai's waterstof-SUV, de Nexo

Autonieuws
> Artikel lezen

Hyundai slaat nieuwe weg in met Le Fil Rouge

Autonieuws
Hyundai
> Artikel lezen

Beeldschone Genesis Essentia riekt naar plagiaat

Autonieuws
> Artikel lezen

Soms is een kentekenplaat zo lelijk nog niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Waar blijft de (ver)nieuw(d)e Hyundai i40?

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.