Spyshots

Primeur: Dit is de Peugeot 207 CC!

Peugeot heeft de 207 CC klaar, en deze foto´s bewijzen zijn productierijpe status. Tijdens een wandeling in de bergen kwam een trouwe Autowereld.com-bezoeker deze 207 CC tegen. Hij aarzelde geen moment en schoot een aantal unieke foto´s.

Autowereld.com-bezoeker Kris De Smet genoot van een prachtige wandeling door de bergen van het Franse Vogezen. Tijdens zijn wandeling viel zijn oog op de blinkende cabriolet die op een weggetje geparkeerd was. Het afgedekte interieur en de drie mannen die er zenuwachtig omheen liepen wekten argwaan. Kris aarzelde geen moment en ging met zijn camera in de aanslag een stukje verder naar beneden. Daar schoot hij deze unieke beelden van de nieuwe 207 CC. Ruim een kwartier lang hebben Kris en de heren van Peugeot naar elkaar staan kijken. De heren van Peugeot wachtten uiteraard op het vertrek van Kris, maar Kris wachtte op een beter moment om dichterbij te komen. Helaas is dat niet gelukt, maar ook deze foto´s van afstand geven een duidelijke indruk van de nieuwe Coupé-Cabriolet op basis van de 207.

Succesvol concept
In 2000 presenteerde Peugeot de 206 CC. Het succes was enorm en lange levertijden waren het gevolg. Reden genoeg voor Peugeot om het concept nu in een nieuw jasje te gieten. In alle opzichten zal de 207 CC groter zijn dan zijn voorganger. Het stalen klapdak is inmiddels ingeburgerd in dit segment. De concurrentie is dan ook moordend. Auto’s als de Nissan Micra C+C, Opel Tigra TwinTop en Mitsubishi Colt CZC gaan volop de strijd aan met Peugeot’s nieuweling.

Fotosessie
Vermoedelijk waren de heren van Peugeot bezig met de voorbereidingen voor een fotosessie. De auto zal zijn debuut namelijk beleven op de Autosalon van Parijs die dit najaar gehouden wordt.

Gerelateerde artikelen

Traditie: Roland Garross-cabrio’s van Peugeot

Autonieuws
Traditie: Roland Garross-cabrio’s van Peugeot
> Artikel lezen

Peugeot doet haar cabrio’s in de aanbieding

Autonieuws
Peugeot doet haar cabrio’s in de aanbieding
> Artikel lezen

1.000.000ste Peugeot 207 geproduceerd

Autonieuws
1.000.000ste Peugeot 207 geproduceerd
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.