Spyshots

Ongecamoufleerde Honda CR-V!

Nog voordat Honda de nieuwe CR-V wereldkundig heeft gemaakt werden deze ongecamoufleerde modellen betrapt. In Vancouver, Canada betrapte een lezer deze konvooi met CR-V´s. Met dank aan de moderne mobiele telefoons konden een paar foto´s worden gemaakt.

Je zult het maar meemaken. Je rijdt rustig door Vancouver en ineens duikt er een splinternieuwe Honda CR-V in je binnenspiegel op. Je begint te twijfelen. Is de nieuwe CR-V nu al wel of nog niet onthuld? Bijna direct heb je door dat dit een wereldprimeur is en je grijpt je mobiele telefoon om snel een paar foto´s te maken. Het overkwam Benjamin Hong die ons deze foto´s stuurde.

Productieversies
Twee weken geleden toonden wij spyshots van een in de VS rijdende CR-V. Het model was nog volgeplakt met camouflage, maar de basislijnen waren bekend. Nu is het design van de nieuwe CR-V geen geheim meer. De productieversies die in Vancouver rond reden zijn identiek aan de modellen die eind dit jaar bij de dealers staan.

Compleet nieuw
Naast het compleet nieuwe design van zowel in- als exterieur zal ook onderhuids het nodige veranderen. De CR-V is compleet nieuw en dat betekent dat ook het onderstel nieuw is. De motoren zullen voortaan wat krachtiger zijn. In 2008 komt mogelijk een hybride CR-V op de markt.

Gerelateerde artikelen

Honda presenteert drie nieuwe motoren voor onder andere vernieuwde CR-V

Autonieuws
Honda CR-V
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.