Spyshots

Eerste foto’s nieuwe Chrysler Voyager

Chrysler´s nieuwe Voyager is in aantocht. De Amerikaanse MPV werd betrapt in een grote caravaan van prototypes. De heren testrijders waren bepaald niet blij met de aanwezigheid van onze fotograaf en deden er dan ook alles aan om zo snel mogelijk weg te komen.

Soms moet je als spionagefotograaf rennen voor je leven. De heren testrijders van Chrysler waren ditmaal bepaald niet blij met zijn komst en dat resulteerde is kwade blikken en een snel vertrek. Gelukkig heeft onze fotograaf nog diverse foto´s kunnen schieten, waardoor de nieuwe Chrysler Voyager een stukje meer realiteit is geworden.

Hoekige vormgeving
Over ruim een half jaar presenteert Chrysler de nieuwe MPV. De auto zal behalve als Chrysler in de VS ook als Dodge Caravan worden gepresenteerd. De vormgeving is een stuk strakker en doet zelfs een beetje denken aan de hoekige lijnen van de 300C. De auto oogt daardoor nog forser dan deze al is.

In samenwerking met VW
Zowel van binnen als van buiten is de Voyager compleet nieuw. Chrysler ontwikkelt de auto in samenwerking met Volkswagen. Veel onderdelen zijn door de fabrikanten gedeeld. Volkswagen zal de Voyager als basis gebruiken voor een opvolger voor de Sharan. Het populaire stow-and-go systeem waarmee de stoelen heel gemakkelijk in de vloer kunnen worden opgeborgen zal in de nieuwe Voyager uiteraard ook worden geleverd.

Halverwege 2007
Wij verwachten Chrysler´s nieuwe MPV in januari 2007 op de NAIAS. Halverwege volgend jaar staat de auto bij de dealers.

Gerelateerde artikelen

Uitgelekt: de nieuwe Chrysler Voyager

Autonieuws
Uitgelekt: de nieuwe Chrysler Voyager
> Artikel lezen

Ook Fiat Chrysler beschuldigd van gebruik sjoemelsoftware

Autonieuws
Ook Fiat Chrysler beschuldigd van gebruik sjoemelsoftware
> Artikel lezen

Fiat peinst erover Alfa Romeo en Maserati te verkopen

Autonieuws
Fiat peinst erover Alfa Romeo en Maserati te verkopen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.