Spyshots

Audi TT met S Line pakket

In de Oostenrijkse Alpen test Audi met de TT in S Line uitvoering. Het S Line pakket zal binnenkort debuteren op de nieuwe TT. Motorisch zijn er geen wijzigingen, maar qua looks krijgt de TT S Line net dat beetje meer sportiviteit.

Binnenkort wordt het S Line pakket leverbaar op de nieuwe TT. De rode TT Coupé werd in de Oostenrijkse Alpen betrapt tijdens een aantal testritten. Op het eerste gezicht lijkt het een gewone TT, maar na een tweede blik wordt duidelijk dat dit het S Line uitgevoerde model is. Dat model is herkenbaar aan de S Line voor- en achterbumper, speciale lichtmetalen wielen en een sportinterieur.

Sportonderstel
Motorisch verandert er niets ten opzichte van de gewone TT. Het S Line pakket is een extra toevoeging waarbij net een beetje meer sportiviteit aan de auto wordt toegevoegd. De besturing is wat directer en het onderstel verlaagd en strakker afgeveerd. Dankzij de sportstoelen wordt je tijdens het snelle bochtenwerk stevig op je plek gehouden.

TT-S en TT-RS
Behalve dit sportpakket zal Audi ook met een TT-S komen. Er werd altijd over gesproken dat dit model zal worden aangedreven door een 3.2 liter V6 met een vermogen van minimaal 300 pk. Maar nu gaan de geruchten dat Audi de TT-S zal gaan leveren met een 272 pk sterke variant van de 2.0 TFSI-motor. Vermoedelijk zal de ruim 300 pk sterke variant uitgerust met een 3.2 V6 als TT-RS door het leven gaan. We wachten het af...

Gerelateerde artikelen

Sportief figuurtje: Audi TT S line competition

Autonieuws
Sportief figuurtje: Audi TT S line competition
> Artikel lezen

Audi passeert Abt met Audi Sport Performance Parts

Autonieuws
Audi passeert Abt met Audi Sport Performance Parts
> Artikel lezen

Abt pompt Audi TTS op tot 370 pk

Tuning & styling
Abt TTS
> Artikel lezen

Visueel verlekkeren: Audi TT clubsport turbo concept

Fotogalleries
Audi TT clubsport turbo concept
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.