Spyshots

Bijna af: nieuwe Chrysler Sebring

Eind dit jaar komt Chrysler met de nieuwe Sebring. De laatste spyshots dateren alweer van augustus 2005 en toonden een zwaar gecamoufleerd exemplaar. Deze nieuwe foto´s laten zien dat Chrysler de Sebring bijna klaar heeft.

De laatste foto´s die we van de Sebring konden tonen waren genomen in de buurt van Detroit. Maar Chrysler is nu ook met een testteam neergestreken in Europa. De Sebring op de foto´s is zo goed als klaar. De neus en achterzijde zijn nog voorzien van het nodige camouflagemateriaal, maar de hoofdlijnen zijn duidelijk. De auto krijgt een veel strakkere vormgeving en kan worden gezien als het broertje van de 300C. De heren testrijders waren zo dom om de garagedeur open te laten terwijl een deel van het camouflagemateriaal verwijderd werd. Hierdoor hebben we een prachtige foto van de achterzijde!

Debuut nog dit jaar
Zoals gezegd zal de nieuwe Sebring nog dit jaar worden gepresenteerd. De auto zal leverbaar worden met dezelfde viercilinder benzinemotor als we ook in de Dodge Caliber en Jeep Compass zien. Bovendien levert Chrysler een V6. Om echt voet aan wal te kunnen zetten in Europa is een dieselmotor noodzakelijk. Net zoals bij de 300C het geval was, zal die later waarschijnlijk ook in de Sebring leverbaar worden.

Gerelateerde artikelen

Chrysler Sebring Convertible: Just cruis’n

Autotests
Chrysler Sebring Convertible: Just cruis’n
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.