Spyshots

Laatste tests nieuwe Honda CR-V

In de Verenigde Staten betrapten wij dit voorproductiemodel van de nieuwe CR-V. Honda’s compacte SUV staat gepland voor 2007. Het model is qua uitstraling herkenbaar als CR-V, maar onderhuids compleet nieuw.

Ten westen van de Mississippi werd deze Honda CR-V betrapt. Het model is bijna productieklaar en ondergaat momenteel de laatste afrondende testen. Honda rijdt dan ook met voorserie modellen die nog maar lichtelijk zijn gecamoufleerd. De CR-V heeft duidelijk zijn bekende lijnen behouden. Dat zien we vooral aan de koplampen en de voorbumper. Op de achterklep ontbreekt het reservewiel.

Vijfpersoons
Het interieur van de nieuwe CR-V biedt net als zijn voorganger plaats aan vijf personen. Het gehele interieur zal nieuw zijn en voortborduren op de kwaliteitsbeleving die Honda inmiddels flink heeft aangescherpt.

Mogelijk hybride
De 2.4 liter benzinemotor zal volgens ingewijden wat meer vermogen krijgen. De viercilinder zal voortaan ongeveer 170 pk opwekken. Uiteraard zullen we in Europa ook de beschikking krijgen over de moderne 2.2 liter commonrail dieselmotor. In 2008 komt mogelijk een hybride CR-V op de markt.

Gerelateerde artikelen

Honda presenteert drie nieuwe motoren voor onder andere vernieuwde CR-V

Autonieuws
Honda CR-V
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.