Spyshots

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Redactie21 maart 2018

Het heeft behoorlijk lang geduurd, maar eindelijk krijgen we een echt goede glimp van BMW's nieuwe 3-serie. Het prototype dat we in München wisten te spotten heeft dusdanig veel camouflage verloren dat er al niet heel veel meer aan de verbeelding overblijft.

Nadat de gloednieuwe 3-serie in 2016 voor het eerst werd gespot zagen we de auto overal ter wereld opduiken. Maar keer op keer was de camouflagetrim dusdanig sterk dat het lijnenspel echt goed verborgen bleef. Tot vandaag!

Kleine 5-serie
Het prototype zoals hier op de foto's te zien is toont duidelijk aan dat de nieuwe 3-serie een kleinere 5-serie gaat worden. Maar wel met die typische scherpte die we van de 3-serie gewend zijn. Net even agieler en sportiever dan zijn grote broer.
“Een kleine 5-serie, maar wel met die typische scherpte van de 3-serie”

Onthulling eind 2018
Hoe het lijnenspel er in volle glans uitziet? Dat weten we eind dit jaar als BMW het doek van de auto trekt. Reken er echter op dat in de tussentijd de camouflage steeds verder gestript zal worden. We kennen het trucje inmiddels. Hoe wij denken dat de auto eruit ziet kunnen we je echter nu al onthullen.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe BMW M3 probeert Nürburgring meester te maken

Spyshots
BMW M3: gas erop met prototype
> Artikel lezen

BMW M3 CS: powerhouse met dikke looks

Autonieuws
BMW M3 CS
> Artikel lezen

Ziet de nieuwe BMW 3-serie er zo uit?

Autonieuws
> Artikel lezen