Spyshots

Hangen in de bochten met de nieuwe Porsche 911

De nieuwe Porsche 911 heeft de sneeuw verruild voor het geplaveide maar helse asfalt van de Nürburgring. En dat levert gave platen op.

De 911 is een van de beste allround sportauto's te koop, zo niet de beste. Al meer dan een halve eeuw houdt Porsche dit vol en verplicht het zichzelf dat elke volgende generatie weer net iets beter is dan de vorige. Intensief testwerk op de Nürburgring kan zodoende niet vroeg genoeg beginnen. Want je weet: het legendarische, 20 kilometer lange circuit heeft niets voor niets de bijnaam 'de groene hel' en brengt de kleinste kinderziekte bij een auto naar boven en dat wil je als autofabrikant die perfectie nastreefd.

Porsche 959
Zoals gezegd hebben we de nieuwe Porsche 911 al eerder gespot, toen nog spelend in de sneeuw. Sindsdien zijn er geen nieuwe (technische) details aan het licht gekomen. Jammer, maar deze gave Ring-platen maken veel goed en geven bovendien een extra goede blik op de gewijzigde achterspoiler. Zomaar een hersenspinsel: met uitgeklapte spoiler heeft de bilpartij van de 992 wel iets weg van de illustere Porsche 959 van weleer, hetzij met enige fantasie.

Gerelateerde artikelen

Huh, Porsche 911 GT3 ook als cabrio?!

Spyshots
> Artikel lezen

Theon Porsche Design: 'Wat Singer kan, kunnen wij beter'

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche met 10(!) 911's RSR naar Le Mans

Autonieuws
> Artikel lezen

1ste eigenaar is Porsche 911 GT2 RS alweer beu

Autonieuws
> Artikel lezen

Echt waar! Dit is een Porsche 911 en staat te koop

Autonieuws
> Artikel lezen

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.