Spyshots

Mysterieuze Ford Mustang voor de lens

De Ford Mustang is nog te kort op de markt om binnenkort al gefacelift te worden. Vandaar dat dit prototype vraagtekens oproept. Wat is Ford aan het bekokstoven?

Gaat het hier om een facelift? Een extra snel model? Een special editie, of iets heel anders? Het kan allemaal, echter de dikke laag camouflage weerhoudt ons hier zinnige uitspraken over te doen. Het enige blootliggende detail waaraan we een gokje kunnen hangen zijn de eindpijpen. Dat zijn er namelijk liefst vier. Op de exclusieve GT350- en GT500-uitvoering na hebben we dat niet eerder gezien op de Mustang. Twee stortkokers is in 99% van de gevallen het beeld. Zou Ford ons dan toch echt op nóg een extra gespierde variant trakteren?! Dat zou leuk zijn!

Modeljaarwijziging
Hoe langer we over die optie nadenken, hoe meer we gaan twijfelen. Op een of andere manier doen de verhulde contouren van dit prototype niet zo'n super-Mustang vermoeden. Had de auto dan ook niet op groter wielen gerold is nog zo'n vraagteken. Idem als het om een speciale editie zou gaan. Daarvan zijn er immers ook al genoeg. Blijft eigenlijk over een vernieuwingsronde of een ietwat serieuzere modeljaarwijziging. Minder opwindend weliswaar, al zouden die twee extra eindpijpen veel goedmaken. En nog wat meer pk's, graag…

Gerelateerde artikelen

Aangescherpte Ford Shelby GT350 is woest aantrekkelijk

Autonieuws
> Artikel lezen

Ford doet geheimzinnig rond Bronco en Shelby GT500

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe de originele Ford Mustang 'Bullit' een goed bewaard geheim bleef

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo vierde Ford de 10.000.000ste Mustang

Autonieuws
> Artikel lezen

Ford Mustang heeft z'n eigen horloge… van schroot

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.