Spyshots

Welk paradepaardje is BMW M hier aan 't bekokstoven?

Dat er een vernieuwde BMW M4 aan zit te komen, dat weten we inmiddels. Echter dit testexemplaar is daarvan geen voorbode. Maar waarvan dan wel?

Er was al eens een BMW M4 GTS en M4 CS (Competition Sport). Beide strikt gelimiteerd, waardoor slechts een select clubje zich echt gelukkig mag prijzen. De rest moet het doen met de 'gewone' M4, al is dat natuurlijk ook geen straf. Toch blijft zo'n speciale editie begeerlijk, en we zijn dan ook al deftig aan het duimen geslagen dat dit maagdelijk witte prototype nabij de Nürburgring daarvan een voorbode van is.

Mix van GTS en CS
Werkelijk niets concreets is er over deze M4 bekend. En uit de details worden we ook al niet veel wijzer. Zo heeft de auto de voorspoiler van de GTS, maar dan weer niet diens gespierde motorkap met scoop. De zij-skirts en de enorme achtervleugel zijn dan weer afkomstig van de M4 CS, maar de achterbumper moet het dan weer zonder potige diffuser stellen. En de wielen? Die sieren normaliter de reguliere M4. Kortom, het is een mix van M4-details. Een mysterieuze mix, om precies te zijn en daardoor extra spannend. Wordt vervolgd…

Gerelateerde artikelen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW Z4 M stevent af op eenmalige oefening

Autonieuws
> Artikel lezen

Opleukerij: M Performance Parts voor BMW M2 Competition

Autonieuws
> Artikel lezen

Hint deze BMW M2 Concept naar terugkeer CSL-naam?

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.