Spyshots

Hier is de nieuwe Porsche Panamera

Het duurt hooguit nog enkele maanden en dan zal Porsche officieel het doek trekken van de nieuwe Panamera. De tweede generatie van Porsche's vierdeurs coupé debuteert vermoedelijk dit najaar op de Autosalon van Parijs, maar heeft dan nog amper geheimen voor ons en voor jou. Dit is namelijk hoe hij eruit ziet.

Verrassingen heeft Porsche ons al vele jaren niet meer weten te brengen. Zeker niet als het om haar bestsellers gaat. En daar is de Panamera er eentje van geworden. We konden er dus op rekenen dat de tweede generatie van deze vierdeurs Porsche vooral een verstandige zet zal worden. Porsche wil haar immense succesverhaal immers graag voortzetten.

Lekker kleurtje!
Omdat ze bij Porsche zelf ook wel weten dat er geen grote verrassing op stapel staat schaadt het niet om de nieuwe Panamera praktisch naakt naar buiten te sturen. Dat beetje tape over de voor- en achterlichtunits moet hem officieel nog de status van 'prototype' meegeven, maar voor de rest is het allemaal spik en span. Zelfs een gelikte kleur op de Turbo-versie kon er vanaf.

Het verschil
Het grote nieuws dat we je dankzij deze foto's kunnen brengen is echter niet alleen het feit dat we je het definitieve design van de nieuwe Panamera onthullen kunnen, maar we kunnen ook prachtig het verschil tussen de instapversies met V6 alsook de V8 Turbo laten zien. Ligt het aan ons, of is de V6 wel heel erg saai qua front?

Gerelateerde artikelen

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Autonieuws
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
> Artikel lezen

TopCar bekleedt nieuwe Porsche Panamera

Tuning & styling
> Artikel lezen

Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera

Autonieuws
Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera
> Artikel lezen

Porsche Panamera kiest opnieuw voor Burmester

Autonieuws
Porsche Panamera kiest wederom voor Burmester
> Artikel lezen

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 462 pk bij 2,5 l/100 km

Autonieuws
> Artikel lezen

Verlengde wielbasis en lichtere V6 voor Porsche Panamera

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.