Spyshots

Facelift voor Range Rover op komst

Je zou het misschien niet denken, maar de huidige generatie Range Rover is alweer 3,5 jaar onder ons. Vier zelfs op het moment dat Land Rover de gefacelifte versie voor gaat stellen.

Vermoedelijk trekken de Britten in de tweede helft van dit jaar het doek van de vernieuwde Range Rover. Nou ja, vernieuwd? Het zal zoeken zijn naar de verschillen. Insiders spreken over aangepaste bumpers rondom, dito lichtunits en een nieuwe grille. Dat klopt ook meestal bij facelifts, maar op dit prototype is het daarnaar tevergeefs zoeken. Oké, de grille ook net even anders en lijkt op die van de Discovery Sport, maar wat heet… En door de camouflagetape kan er eigenlijk ook niets zinnigs gezegd worden over de overige wijzigingen.

Gissen
In het interieur en verder onderhuids dan. Daar hebben we al helemaal geen zicht op. Er wordt gesproken over mooiere materialen, nieuwe interieurcombinaties en -kleuren plus de toevoeging van enkele snufjes, zoals verbeterde connectiviteit en nieuwe rijassistentiesystemen. Oftewel, wereldschokkend lijkt de facelift in elk geval niet te worden. En daar zullen bestaande Land Rover-klanten ongetwijfeld blij mee zijn. Die zijn doorgaans niet zo happig op rigoureuze veranderingen bij hun favoriete automerk.

Gerelateerde artikelen

Vernieuwde Range Rover ook als plug-in hybride en direct te koop

Autonieuws
> Artikel lezen

Ultieme Range Rover nog altijd goedkoper dan Bentayga

Autonieuws
> Artikel lezen

Land Rover houdt Range Rover SV Coupé zeer exclusief

Autonieuws
> Artikel lezen

Vroegtijdige promovideo geeft vernieuwde Range Rover prijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover SV Coupé: luxer en duurder was een Land Rover nog nooit

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups

Autonieuws
Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.