Spyshots

Nieuwe Audi A4 weer iets naakter

Het zijn de laatste loodjes voor de nieuwe Audi A4. Komende zomer zal het doek er compleet van af getrokken worden. Daar is al ietsje mee begonnen, want het model rijdt momenteel weer een beetje naakter rond.

Deze kersverse spyshots geven blijk hoe dicht onze impressie van de nieuwe Audi A4 bij de werkelijkheid zit. Audi heeft net genoeg camouflagetape laten zitten om te concluderen dat de vermoedelijke koplampunits voor de volle 100% overeenkomen met het daadwerkelijke design. En ook en profil komen onze computerillustratie en dit prototype sterk overeen. Over de achterzijde zijn we het ronduit zeker: daarmee zitten we goed.

Meer beenruimte
Goed te zien nu is dat de nieuwe A4 een langere auto is dan zijn voorganger. Dat belooft veel goeds voor de binnenruimte, met name achterin waar de A4 tot dusver altijd een beetje te kort komt voor volwassenen. Meer dan tien centimeter komt er echt niet bij, want dat zou de weliswaar nog tien centimeter langere A6 in gevaar kunnen brengen. Over de rest van het interieur behoef je je geen zorgen te maken; dat is van zeer hoog niveau. Benieuwd zijn wij vooral of het binnenin de nieuwe A4 nog fraaier (afgewerkt) is dan de C-klasse waarmee Mercedes Audi's reputatie op dit gebied schaak heeft gezet.

Voor meer informatie over de nieuwe A4, waaronder de te verwachten techniek, verwijzen we je graag naar dit artikel.

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de nieuwe Audi A4 en A4 Avant

Autonieuws
Dit zijn de nieuwe Audi A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Audi teast met nieuwe A4 en A4 Avant

Autonieuws
Audi teast met nieuwe A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Audi A4 en A4 Avant: dit kosten ze

Autonieuws
Dit kosten de nieuwe Audi A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Nieuwe Audi A4 in het donker naar buiten

Spyshots
Audi A4 spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.