Spyshots

Toyota Auris spyshots

Gefacelifte Toyota Auris in het vizier

Excuses voor de wazige foto’s. Toyota doet er namelijk alles aan om pottenkijkers buiten de deur te houden, dus de gefacelifte Auris moest van heel ver geschoten worden. Maar de eerste glimp van de auto hebben we maar mooi eventjes te pakken!

Toyota Auris
De ene keer kan het Toyota niets schelen, zoals bij de aanstaande Auris Cross, de andere keer doet het erg heimelijk. Het is maar net hoe de wind staat bij de Japanse fabrikant. En die stond voor onze fotograaf, die de gefacelifte Auris in het vizier kreeg, maar wat ongunstig. Om toch een paar kiekjes te kunnen maken van de auto was hij genoodzaakt zijn cameralens te pakken met de meeste zoom. Hierdoor is het ietwat onduidelijk waar de facelift betrekking op heeft, maar bijster veel zal er waarschijnlijk sowieso niet worden veranderd. De huidige Auris heeft er immers nog maar een paar jaar opzitten.

Puntjes op de I

Wanneer het uiterlijk verandert, verandert het interieur vaak mee. Denk daarbij aan nieuwe bekledingstoffen en kleuren om de cabine een opgefriste look te geven. Het nog jonge motorenpalet zal waarschijnlijk niet worden aangepast. Hooguit zullen de CO2-grammetjes weer ietsje lager zijn, Toyota kennende. Maar eigenlijk is het nog te vroeg om hierover concrete uitspraken te doen. De komende maanden komen we vast meer te weten, want de vernieuwde Toyota Auris wordt naar verluidt gepresenteerd op de IAA Frankfurt, volgend jaar september.

Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk Toyota-nieuws meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van jouw favoriete merk.

Toyota Auris
Toyota Auris
Toyota Auris
Toyota Auris

Zoeken

Merk- & modeldossiers