Spyshots

BMW 2-serie Cabrio voltooit laatste testrondjes

BMW heeft de 2-serie Cabriolet nogmaals op pad gestuurd en lijkt de testcyclus nu dan echt bijna voltooid te hebben. Door de zeer geringe aanwezigheid van camouflage heeft de auto bovendien geen verrassingen meer voor ons in petto.

Na de vorige keer een BMW 2-serie Cabrio als M235i op de gevoelige plaat te hebben gezet, kregen we ditmaal een boter-en-brood-uitvoering voor de camera met het dak gesloten. Op deze manier hebben we BMW's cabrio-benjamin vanuit alle hoeken en standen met onze ogen kunnen registreren en is de officiële onthulling eigenlijk slechts een formaliteit. Die staat overigens voor deze zomer op de planning, dus het zou ook maar zo kunnen dat BMW een dezer dagen al met een persbericht naar buiten komt.

Opfrisser
Nog even de feiten op een rijtje. Naar verwachting stuurt BMW de 2-serie Cabrio aanvankelijk enkel met viercilinders naar de dealers. De 220i is de enige benzinemotor in dat spectrum en kan putten uit 184 pk's. Dieselmotoren zijn er in de vorm van de 218d (143 pk), 220d (184 pk) en 225d (218 pk). Of de uiterst sportieve M235i-uitvoering met 326 pk zich van meet af aan, of later bij deze motoren voegt is nog onzeker, maar zijn komst staat vast. Alle uitvoeringen zullen ofwel met handmatige zesbak of met automatische achttraps-transmissie te verkrijgen zijn en mogelijk ook met xDrive-vierwielaandrijving.

Gerelateerde artikelen

BMW 2-serie Coupé, Cabriolet en M2 opgefrist

Autonieuws
> Artikel lezen

Laatste testmeters voor BMW 2-serie Cabrio

Spyshots
BMW 2-serie Cabrio kan de zomermaanden nog halen
> Artikel lezen

Bijna M2-prestaties voor BMW M140i en M240i

Autonieuws
Bijna M2-prestaties voor BMW M140i en M240i
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor vernieuwde BMW 2-serie Coupé & Cabrio

Autonieuws
Prijskaartjes voor vernieuwde BMW 2-serie Coupé & Cabrio
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.