Spyshots

Audi A7 betrapt met 'zelfdenkende' Matrix-verlichting

‘Voorsprong door techniek’, Audi kan deze, hún slogan, natuurlijk niet waarmaken als innovaties enkel blijven voorbehouden aan het vlaggenschip. De onlangs op de A8 debuterende, zeer geavanceerde Matrix-verlichting vindt daarom ook z’n weg naar de A7 Sportback.

De innovatieve Matrix-verlichting met een heuse familie aan ‘zelfdenkende’ LED’s zal ook meteen het grootste nieuws zijn aan de opgewaardeerde A7 Sportback. Minder opvallend, maar wel degelijk aanwezig zijn de licht geretoucheerde bumpers rondom, een minuscuul aangepaste motorkap, achterlichtunits met eveneens hertekende LED-stroken en enkele waardevolle tweaks aan het interieur, zoals een head-up display en de nieuwste software voor het MMI-multimediasysteem.

10 procent zuiniger
Gaan we nog even verder met de updates die de A8 recent kreeg doorgevoerd, dan zal Audi ongetwijfeld ook de A7 Sportback nog wat stiller maken door de isolatie aan te pakken. Tevens het maximaliseren van de optielijst door onder andere het complementeren van alle beschikbare assistentiesystemen ligt in de lijn der verwachting. En idem dito geldt eigenlijk voor het motorpalet. Dat is bij de A7 immers gelijk aan dat van de A8, en die laatste is er na diens recente vernieuwingskuur gemiddeld zo’n 10 procent zuiniger op geworden.

De vernieuwde Audi A7 Sportback zal tijdens de Autosalon van Genève, begin maart, worden gepresenteerd aan het grote publiek.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Audi A7 Sportback al op straat als speelgoed

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Audi A7 Sportback heeft een vanafprijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Alles over de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
De nieuwe Audi A7 Sportback
> Artikel lezen

In de kijkdoos: de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
> Artikel lezen

Audi rijdt in 2021 kleinschalig handsfree en autonoom

Autonieuws
Audi rijdt in 2021 kleinschalig handsfree en autonoom
> Artikel lezen

A8-billen voor nieuwe Audi A7 Sportback

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.