Spyshots

Lamborghini Cabrera losgebroken op de Ring

Ze zijn als appeltaart en slagroom. Ieder belangrijke Europese autoshow opnieuw en dat op z’n minst al vijf jaar lang. Hoewel de jaren verstrijken is dat beide amper aan te zien. Met verve doorstaan ze de tand des tijds. Tijdloze seksbommen zijn ze, maar beide weten al te goed dat ze niet voor eeuwig naast elkaar zullen blijven stralen. Vers bloed is in aantocht, waarvan de ene Cabrera heet.

Elke beursmarathon, laatste nog tijdens de IAA, brengen we een overgroot gedeelte van onze overgebleven tijd door rond de stand van Lamborghini. Allereerst natuurlijk (ahum) vanwege de tentoongestelde auto’s. Maar niet in de laatste plaats om te controleren of ze er nog staat. Vaste bezoekers van de Autosalon van Genève of die in Parijs en de IAA in Frankfurt weten al waar we het over hebben. Precies, de beeldschone dame met prachtig zwart gekrulde haar die al zo lang als we ons kunnen herinneren de beursbolides van dit stierenmerk siert. Het gros van de beursbabes is inmiddels een stuk jonger dan haar, toch weet geen van die dames het tot dusver te winnen van haar aura. De vraag is hoe lang nog?

Cabrera
Ditzelfde verhaal gaat op voor de Gallardo. Al 10 jaar gaat ‘ie mee, maar we blijven er bij kwijlen. Wat een sensuele machine is dat nog altijd, ook al kan hij zijn aartsrivalen, de Ferrari 458 en McLaren MP4-12C, eigenlijk niet meer bijbenen. Het moet haast wel dat Lamborghini deze twee schoonheden zo lang mogelijk bij elkaar houdt, totdat dat echt niet meer kan. Tot het moment dat de Cabrera voldoende uitontwikkeld is om het podium te bestijgen. Intussen is die opvolger van de Gallardo hard op weg naar zijn showdebuut. Mogelijk met een andere, waarschijnlijk jongere schone naast z’n zijde, maar dat vinden we niet erg. De Gallardo en hoe-heet-ze-eigenlijk zijn voor ons een onafscheidelijk, onvergetelijk duo. Vanwaar deze ode aan de Lamborghini Gallardo? Nou, omdat we zo kort na de eerste keer dat we hem spotten niet meer informatie over de Cabrera hebben weten te achterhalen, maar we je deze spectaculaire foto’s niet wilden onthouden.

Gerelateerde artikelen

Italiaanse politie heeft niet genoeg aan één Lamborghini

Autonieuws
> Artikel lezen

Paus krijgt Lamborghini cadeau en wijst 'm af

Autonieuws
> Artikel lezen

Voel je een beter mens door de pauselijke Lamborghini Huracan te kopen

Autonieuws
> Artikel lezen

Racebeest: Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo

Autonieuws
> Artikel lezen

Het weekend in met de extatische Lamborghini Huracan Performante

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto

Autonieuws
Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.