Spyshots

Mercedes-Benz S-klasse Coupé jaagt over de Ring

Weer of geen weer, het testen gaat gewoon door, dus ook met de Mercedes-Benz S-klasse Coupé. Eindelijk kan deze net wat sportievere versie onder de vleugels van de reguliere S-klasse vandaan komen en zelf alle aandacht opeisen.

We werden op een gegeven moment echt wel zat van alle berichtgeving rondom de auto die wel eens als belangrijkste model van 2013 te boek kan komen te staan. De nieuwe Mercedes-Benz S-klasse trok alle aandacht naar zich toe, maar nu die eenmaal onthuld is kan de S-klasse Coupé uit de coulissen tevoorschijn komen en zijn welverdiende aandacht opeisen. Dat doet Mercedes nu ook, door hem intensief te testen op het grootste internationale testcircuit ter wereld, de Nürburgring.

2014
Hoewel we nog niet veel kunnen zeggen over de S-klasse Coupé lijkt het er op dat de koplampen een iets agressievere uitstraling krijgen dan de S-klasse Limousine. De vele camouflage waarmee de Coupé over de Ring raast onthuld echter nog maar weinig. Enkel de contouren komen in beeld. Voordat we weten hoe het definitieve design van de opvolger van de CL-klasse eruit komt te zien zijn we nog wel een jaar verder. De introductie staat gepland voor het einde van 2014 wanneer er ook een S-klasse Cabriolet op de planning staat.

Gerelateerde artikelen

Deze Mercedes S-Coupé doet geheimzinnig

Spyshots
> Artikel lezen

Krankzinnig: Brabus Rocket 900 Coupé

Tuning & styling
Krankzinnig: Brabus Rocket 900 Coupé
> Artikel lezen

Autotest | Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé

Autotests
Autotest | Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé
> Artikel lezen

Mansory S 63 AMG Coupé moet gelimiteerd worden op 1.300 Nm

Tuning & styling
Mansory S 63 AMG Coupé
> Artikel lezen

LaFerrari's pesten met Brabus 850 6.0 BiTurbo Coupé

Tuning & styling
Brabus 850 6.0 Biturbo Coupé
> Artikel lezen

Mercedes S-klasse Coupé en Cabriolet bijgepunt

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.