Spyshots

Facelift BMW 5-serie komt steeds dichterbij

Meer dan drie jaar geleden presenteerde BMW de nieuwe 5-serie. Dat betekent in autoland dat het inmiddels tijd is voor een facelift, en die lijkt nu wel heel dichtbij.

De BMW 5-serie die voor de lens van onze fotograaf voorbij reed laat weer iets meer zien dan de vorige keer dat we de auto fotografeerden. Desondanks zullen BMW-liefhebbers het wel weten: de veranderingen zullen niet schokkend zijn. Veel verder dan een nieuwe voorbumper en een strakkere achterbumper zal de optische facelift van de Beamer niet komen. Aan de achterlichten lijkt niets veranderd te zijn, maar de bestickering suggereert dat er hier en daar door de Duitsers nog iets bijgeschaafd is.

Angel eyes
De komst van de hoekiger ‘angel eyes’ – die we op de 7-serie zagen – zijn nog steeds niet bevestigd, maar het lijkt er in ieder geval op dat de koplampen een lichte hertekening hebben ondergaan. De scherp aflopende lijnen op het voorste gedeelte en de vernieuwde grille van de ‘Fünfer’ lijken meer overeen te komen met de 3- en 7-serie alsook de 5-serie GT. De vernieuwde voorbumper kent diezelfde looks. Op technisch vlak verwachten we een aantal updates, maar of er ook technologische noviteiten op stapel staan is zeer de vraag.

Gerelateerde artikelen

Dik je nieuwe M5 aan met M Performance Parts

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M5 zet duizelingwekkend driftrecord van liefst 8 uur

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M5, Marina Bay blauw past bij jou

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.