Spyshots

BMW M4 Coupé steelt de show in Groene Hel

Het heeft enige gewenning gekost, maar we zijn er bijna overheen: de M3 Coupé gaat M4 Coupé heten. Hier zien we enkele nieuwe spyshots die onze fotograaf heeft weten te schieten van de bekendste BMW M. De driedeursvariant van de 3-serie heeft duidelijk weer iets meer van zijn camouflage verloren.

Update: Bekijk de fotogallery voor nieuwe foto´s van een M4 Coupé die door de Groene Hel raast.

Op deze spyshots van de M4 Coupé is al weer meer te zien dan op de vorige, die we in juli van vorig jaar kregen. De agressieve voorbumper is onder de camouflage vandaan gekomen en vergeleken met de 3-serie heeft de M4 ook de lagere neus meegekregen. Ook zijn de achterlichten nu beter zichtbaar in vergelijking met de foto’s van juli. Het lijkt er op dat deze veel overeenkomsten hebben met de M3, die eerder vandaag ook op de gevoelige plaat gezet werd.

Tri-turbo
Onderhuids maakt de atmosferische V8 plaats voor een zes-in-lijn tri-turbomotor van 3.0 liter. We mikken op een kleine 450 pk, maar wel met een lager verbruik dan de vorige generatie. Ook zal er zeer waarschijnlijk gebruik gemaakt worden van CFRP, zoals dit op de M3 te vinden is. Later dit jaar zal BMW de 4-serie als productiemodel voorstellen, in een later stadium volgt de M4 Coupé. Dan is het inmiddels uiteraard wel 2014.

Gerelateerde artikelen

Welk paradepaardje is BMW M hier aan 't bekokstoven?

Spyshots
> Artikel lezen

Slechts 200 keer BMW M4 DTM Champion EditionPlus

Autonieuws
> Artikel lezen

Alpina B3/B4 S BiTurbo sjezen M3/M4 voorbij

Autonieuws
> Artikel lezen

Verfijningen voor complete BMW 4-serie

Autonieuws
Verfijningen voor complete BMW houdt 4-serie
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.