Spyshots

Gefacelifte Hyundai ix35 vecht tegen de ijskou

Nog lastiger dan succesvol worden is dit te blijven. Regelmatig vernieuwen is een tactiek om de concurrentie voor te blijven of in ieder geval niet achterop te geraken. En vernieuwen, dat is wat Hyundai binnenkort gaat doen met de populaire ix35.

Nog voor het aanbreken van 2014 zal de gefacelifte ix35 in de verkoop gaan. Uiteraard hoopt Hyundai dat de verkoopteller dan nog net zo vluchtig oploopt als dat die drie jaren daarvoor heeft gedaan. Met de nagelnieuwe Santa Fe als grote voorbeeld verwachten we een stoerdere ix35 te gaan zien op de IAA Frankfurt. Een mogelijk eerste glimp hebben we daarvan al op kunnen vangen.

Verfijnd
Terwijl het exterieur van de ix35 best wat veranderingen ondergaat, is verfijning het woord bij het interieur en de motoren. Denk aan net even wat mooiere materialen en eventueel nieuwe snufjes die het rijgemak verhogen. Het motorenpalet zal blijven bestaan uit de 1.6 en 2.0 liter benzinemotor en de 1.7 en 2.0 liter CDRI-diesel, die allen net even wat zuiniger en schoner zullen zijn dan voorheen.

Gerelateerde artikelen

Eerste impressie nieuwe Hyundai Tucson

Autonieuws
Eerste impressie nieuwe Hyundai Tucson
> Artikel lezen

De ix35 is dood, leve de Hyundai Tucson!

Autonieuws
Hyundai Tucson
> Artikel lezen

Nieuwe Hyundai ix35 vermoedt kleine Santa Fe

Spyshots
> Artikel lezen

Hyundai ix35 Fuel Cell € 100.000,- goedkoper

Autonieuws
Prijs Hyundai ix35 op waterstof fors gekelderd
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.