Spyshots

Nieuwe Mercedes S-klasse schudt camouflage verder af

Mercedes-Benz weet de spanning altijd zorgvuldig op te bouwen. En daar vormt de nieuwe S-klasse geen uitzondering op. Elk stukje camouflage dat Mercedes´ testafdeling weer lospeutert is reden genoeg om een blik te werpen op de auto.

Inmiddels hebben we al de nodige feiten van de nieuwe S-klasse met je kunnen delen. Naast vele geruchten en speculaties trad Mercedes een maand geleden zelf naar buiten met details over de (veiligheids)systemen van de auto. Gordelairbags, talloze camera´s, LED-koplampen en het innovatieve Magic Body Control dat het wegdek leest en hierop de luchtvering aanpast werden al belicht. Maar dat is ongetwijfeld nog niet alles.

Foto´s
Voordat het echter zover is dat Mercedes alle feiten met ons wil delen moeten we vooral nog vertrouwen op onze spionagefotografen om nieuws te kunnen brengen. En die schoten ook ditmaal raak. We zien een S-klasse met minder camouflage dan ooit tevoren. De grille komt volledig in beeld en ook de koplampunits zijn nog slechts minimaal gecamoufleerd. Verder naar achteren tekenen de heuplijn en de lichtunits zich eveneens steeds sterker af. Mercedes houdt daarmee de laatste details verborgen tot de officiële onthulling. En ondanks dat we de meeste designtrekjes nu al wel kunnen zien kijken we met spanning uit naar de gelikte persfoto´s waarbij de S-klasse in zijn meest natuurlijke omgeving op zwaar geregiseerd en bewerkt beeldmateriaal zal schitteren zoals hij nog niet eerder heeft gedaan. Wanneer dat is? Dat is helaas nog steeds niet helemaal bekend. Eerst zal Mercedes de vernieuwde E-klasse onthullen en ook de CLA staat begin 2013 op de rol. Zou Mercedes in Genève met de nieuwe S-klasse staan? Of een maand later in het nog steeds oprukkende China? We zullen het spoedig weten.

Gerelateerde artikelen

Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn

Autonieuws
Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn
> Artikel lezen

Mercedes maakt beginnetje met nieuwe S-klasse

Spyshots
> Artikel lezen

Prijzen voor opgewaardeerde Mercedes S-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?

Spyshots
> Artikel lezen

Mercedes Ditigal Light-koplamp projecteert nog net geen smileys

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-Benz S-klasse verder verfijnd

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.