Spyshots

Nieuwe Renault Clio Estate klaar voor Parijs?

De Estate-versie van de nieuwe Renault Clio lijkt klaar te zijn voor zijn debuut. Volledig ingepakt in Renault´s eigen interpretatie van de psychedelische camouflage rijdt deze Clio Estate vermoedelijk zijn laatste testronden.

Officieel is er nog niets bevestigd, maar als we alle geruchten moeten geloven maakt Renault van de Autosalon van Parijs een waar Clio-feestje. Naast de nieuwe vijfdeurs Clio presenteren de Fransen er vermoedelijk ook deze Clio Estate.

Bagage
Een allesonthullende foto van de achterzijde hebben we al gezien en daarmee is het design feitelijk geen grote verrassing meer. Iets dat ook voor de techniek geldt want die heeft Renault al met ons gedeeld via de onthulling van de vijfdeurs van de nieuwe generatie. Het belangrijkste nieuws is dan ook hoe groot en ruim de Clio daadwerkelijk geworden is. Zou hij zijn concurrenten overtreffen? Mogelijk krijgen we dat aanstaande donderdag te weten, tijdens de persdag van de Mondial de l´Automobile Paris 2012. De prijzen worden pas later dit jaar bekendgemaakt, maar liggen vermoedelijk tussen de 500 en 1.000 euro hoger dan die van de inmiddels vrijgegeven prijslijst van de vijfdeurs.

Gerelateerde artikelen

Renault Clio diesel behoudt 14% bijtelling in 2015

Autonieuws
Renault Clio diesel volgend jaar weer 14% bijtelling
> Artikel lezen

Prijzen vernieuwde Renault Clio bekend

Autonieuws
Prijzen vernieuwde Renault Clio
> Artikel lezen

Vernieuwde Renault Clio: stapje hogerop

Autonieuws
Renault Clio
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.