Spyshots

En daar gaat wederom de BMW 4-serie Gran Coupé

Trouwe lezers zullen beweren dat we de BMW 4-serie Gran Coupé nog nooit eerder apart hebben behandeld. Technisch gezien klopt dit. Feitelijk is het oncorrect. We zaten namelijk fout de vorige keer en verwarden de 4-serie Gran Coupé met de eveneens op stapel staande 3-serie GT.

Onlangs schreven we het nog: BMW heeft zoveel prototypes van nieuwe, erg op elkaar lijkende modellen in omloop dat het soms moeilijk is ze uit elkaar te houden. Tja, en dan heb je het wel eens bij het verkeerde eind zoals wij dat vorige maand hadden toen we de 4-serie Gran Coupé voor ’t eerst op de digitale plaat legden. Onze excuses.

Hogerop
Met de 4-serie als nieuwe modelrange wil BMW graag een stapje hogerop met wat momenteel nog de tweedeurs 3-series zijn. En een vierdeurs Gran Coupé als kleine broertje van de 6-serie Gran Coupé past precies in dit plaatje. De 5-serie GT staat immers ook twee treden hogerop BMW’s modellenladder dan de Sedan en Touring, maar zat een andere naam er niet in doordat de 6-serie al bestond. Bij de 4-serie ligt dat anders, want die is nog wel vrij.

Gerelateerde artikelen

Zes BMW’s voortaan met 20% bijtelling

Autonieuws
Zes BMW’s voortaan met 20% bijtelling
> Artikel lezen

Ook 3-cilinderturbo voor BMW 4-serie Gran Coupé

Autonieuws
Ook 3-cilinderturbio voor BMW 4-serie Gran Coupé
> Artikel lezen

AC Schnitzer giet saus over BMW 4-serie Gran Coupé

Tuning & styling
AC Schnitzer doopt saus over BMW 4-serie Gran Coupé
> Artikel lezen

Verfijningen voor complete BMW 4-serie

Autonieuws
Verfijningen voor complete BMW houdt 4-serie
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.