Spyshots

De MINI Paceman komt definitief!

We kondigden het al aan, maar nu weten we het zeker: de MINI Paceman gaat in productie. De eerste spyshots van de driedeurs crossover bevestigen dit glashard.

Toen aan het begin van het jaar de productplanning van MINI uitlekte werd de bedoeling van MINI al duidelijk. Het studiemodel van de driedeurs Countryman met de naam Paceman Concept zou werkelijkheid worden. MINI zelf liet zich er echter nooit over uit, maar dankzij deze foto’s blijft er geen twijfel meer over bestaan. De Paceman nadert zijn productiefase.

Countryman Coupé
Of de productievariant van de Paceman eveneens marginaal langer en ietwat lager is dan de Countryman weten we nog niet. Maar dat de twee MINI-modellen over veel overeenkomsten zullen beschikken staat daarentegen vast. Zo veel zelfs dat er geruchten rond gaan over de naam Countryman Coupé. Het lijkt ons in ieder geval een aannemelijke stap voor de Britse fabrikant. Eveneens in de wandelgangen opgepikt is dat de Paceman vermoedelijk al te bezichtigen is op de Paris Motor Show komend najaar. Volgend jaar zou het model dan bij de dealers binnenrollen.

Gerelateerde artikelen

Vernieuwde MINI Countryman & Paceman

Autotests
Mini Countryman & Paceman
> Artikel lezen

MINI stuurt Countryman en Paceman uit shoppen

Autonieuws
MINI stuurt Countryman en Paceman uit shoppen
> Artikel lezen

MINI Paceman Adventure is pickup-project

Autonieuws
MINI Paceman Adventure is pickup-project
> Artikel lezen

MINI Paceman nu ook met 20% bijtelling

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.