Spyshots

Na de Coupé nu ook BMW 4-serie Cabriolet gespot

Nadat enkele maanden geleden de BMW 4-serie Coupé werd gespot, is BMW nu naar het ijzige noorden gegaan om de 4-serie Cabriolet aan de tand te voelen.

In oktober vorig jaar werd geopperd dat de 3-serie Coupé straks als 4-serie door het leven zal gaan. Hoe BMW dat precies gaat goedpraten in het geval van de nieuwe M3 is ons nog een raadsel, maar zeker is in ieder geval dat er naast een coupé-variant wederom een 3-serie Cabriolet aangeboden wordt. Momenteel is de fabrikant daarmee actief in het koude noorden van Scandinavië.

Audi A5
Het is al goed te zien welke kant het met het exterieurdesign van de nieuwe 3-serie Cabriolet opgaat. De auto wordt ook een fractie groter om daarmee uiteraard in de voetsporen van de sedan te treden. Qua positionering bewandelt het model met ingang van de nieuwe generatie echter een iets andere weg. Door hem 4-serie te noemen (wat nog altijd niet officieel is bevestigd) positioneert BMW de Coupé- en Cabriolet-versie van de 3-serie ietwat hoger in de markt. Met deze tactiek hoopt BMW meer een vuist te kunnen maken tegen de Audi A5.

Gerelateerde artikelen

Competition Package maakt BMW M3 en M4 sneller

Autonieuws
BMW Competition Package M3 en M4
> Artikel lezen

Verfijningen voor complete BMW 4-serie

Autonieuws
Verfijningen voor complete BMW houdt 4-serie
> Artikel lezen

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Alpina B3/B4 S BiTurbo sjezen M3/M4 voorbij

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.