Spyshots

Primeur: nieuwe Audi A3 in vol ornaat!

Een nieuw model tot aan de officiële onthulling onder de pet zien te houden. Voor sommige autofabrikanten heeft dit nog altijd een bepaalde magie. Niet bij Audi. Zij sturen de nieuwe A3 doodleuk op pad: poedelnaakt!

Nu komen nieuwe Audi’s door het conservatieve modelbeleid van het merk zelden als een verrassing, zo ook de nieuwe A3. Maar met nog slechts vijf weken te gaan tot de autosalon van Genève had de volledige onthulling van de nieuwe A3 wellicht net wat meer jus gehad. Bij Audi denken ze daar heel anders over. Zij zien de meerwaarde niet van het vermeende verrassingseffect. Rond de Noordkaap onderwerpen ze de nieuwe A3 praktisch zonder camouflage aan de laatste tests.

Euh, wat kost ´ie?
Ook zonder deze alles verhullende foto’s had je nauwelijks mis kunnen grijpen, dus er blijft bar weinig nieuws te vertellen over de nieuwe Audi A3. Vanochtend nog dook het motorenprogramma op dat bij aanvang van de marktlancering beschikbaar is en ook het interieur hebben we al uitvoerig kunnen bestuderen. Inclusief de features. Oh, en de A3 komt er in meerdere carrosserievarianten dan ooit tevoren en hij is het eerste VAG-model dat staat op het nieuw ontwikkelde MQB-platform. Eigenlijk is het enige wat nog rest de prijzen en hoe ´ie rijdt. Ook daarvoor zal je geduld niet aangesproken worden. Over enkele maanden staat de nieuwe Audi A3 al bij de dealer.

Gerelateerde artikelen

Audi A3 Ultra-modellen nu ook als benzine

Autonieuws
Audi A3 Ultra-modellen nu ook als benzine
> Artikel lezen

Audi's quattro-techniek is fikse omzetmaker

Autonieuws
Audi's quattro-techniek is fikse omzetmaker
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.