Spyshots

180 graden rond de nieuwe Honda CR-V

Officieel wil Honda nog niet van zijn bestaan weten maar doet er ook weinig aan om dat te voorkomen. Zie hier, na de al eerder gelekte studiofoto, deze serie foto’s van de nieuwe CR-V. Beter wordt ’t niet tot aan de onthulling op de LA Auto Show.

Over exact een week trapt de steeds belangrijker wordende Los Angeles Auto Show af. Eén van de getoonde nieuwkomers daar te zien is de nieuwe Honda CR-V. Het productiemodel is op de afwezigheid van de scherpe randjes na als twee druppels met de conceptversie. Kort na het showdebuut wordt de nieuwe CR-V op transport gezet naar de Amerikaanse Honda-dealers. Wij moeten geduld hebben tot eind 2012.

Werk aan de winkel
Waarom Honda de tijd neemt voor de Europese lancering is onbekend, maar we hebben zo onze vermoedens. Zodoende geeft de Japanse fabrikant zichzelf voldoende gelegenheid om de aandrijftechniek en de motoren voor de Europese CR-V efficiënt genoeg te maken voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijsstelling. Een extra zware dobber in dit verhaal is de hoge koers van de Yen. Dat maakt Honda´s SUV, net als de meeste producten uit Japan trouwens, bij voorbaat al een fractie prijziger dan Europese, Amerikaanse of Koreaanse alternatieven. Maar wie weet slaat Honda terug met geduchte techniek.

Gerelateerde artikelen

Honda presenteert drie nieuwe motoren voor onder andere vernieuwde CR-V

Autonieuws
Honda CR-V
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.