Spyshots

Beter zicht op nieuwe Range Rover

Dit zijn zonder twijfel de beste spyshots van de nieuwe Range Rover tot nu toe. Voor het eerst wordt ons namelijk een blik gegungd op delen van het front.

Er wordt bij Land Rover al tijden gewerkt aan een compleet nieuwe Range Rover. En dat is geen gemakkelijke klus. De Britse reus heeft een ongekende status verworven die het absoluut niet mag verliezen. Evolutie in plaats van revolutie zal dan ook het devies zijn. Maar anderzijds moet ook Land Rover denken aan het huidige tijdsbeeld waarbij milieu en verbruik van ongekend belang zijn. En wat te denken van voetgangersveiligheid? Ook hiermee dient rekening te worden gehouden.

Herkenbaar
Ondanks de vele concessies die Land Rover moet doen lijkt ook deze nieuwe Range Rover weer een onmiskenbare ´Range´ te worden. Deze spyshots gunnen ons daarbij voor de allereerste keer een blik op het front van de auto. We zien een gedeelte van de grille, de inrichting van de koplampunits en zelfs delen van de voorbumper. Dat alles kregen we bij de vorige spyshots nog niet te zien. De zijlijn is heel herkenbaar Range Rover en dat lijkt ook de achterzijde te zijn, alleen is de camouflage hier nog wel heel indrukwekkend.

2012/2013
Vermoedelijk duurt het nog ruim een jaar voordat we iets van de nieuwe Range Rover gaan zien. De Britten kennende proberen ze hun nieuwe modellen zo lang mogelijk geheim te houden.

Gerelateerde artikelen

Land Rover houdt Range Rover SV Coupé zeer exclusief

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups

Autonieuws
Range Rover 6x6 SLT: de pickup der pickups
> Artikel lezen

Ultieme Range Rover nog altijd goedkoper dan Bentayga

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Range Rover ook als plug-in hybride en direct te koop

Autonieuws
> Artikel lezen

Range Rover SV Coupé: luxer en duurder was een Land Rover nog nooit

Autonieuws
> Artikel lezen

Vroegtijdige promovideo geeft vernieuwde Range Rover prijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.