Spyshots

Mercedes C 63 AMG Coupé Black Series kan sneller

‘Huh, Mercedes-Benz moet de C 63 AMG Coupé Black Series nog officieel voorstellen of een snellere versie is al weer in de maak?’ Ja en nee. Het gaat hier om het reeds aangekondigde Aerodynamics Package voor dat AMG-monster. Maar inderdaad, hiermee uitgerust is ‘ie nog wat rapper.

517 pk, 620 Nm, in 4,2 seconden van 0-100 km/h en een top dat zonder begrenzer de 300 km/h-grens vrij eenvoudig zou doorbreken. Het is moeilijk voor te stellen dat er mensen zijn die hun Mercedes C 63 AMG Coupé Black Series nog sneller willen. Maar ze zijn er. En daarom zijn er straks twee optiepakketten voor de nieuwe Black Series verkrijgbaar: het AMG Track Package en het AMG Aerodynamics Package. Die laatste wordt hier aan de tand gevoeld.

Windgeleiders
Het AMG Track Package richt zich met onder andere speciale banden op circuitgebruik, terwijl het Aerodynamics Package de C 63 AMG Black Series daadkrachtiger over de hele linie maakt. De al niet misselijke bodykit wordt nog eens voorzien van extra windgeleiders (van koolstofvezel) en achterop wordt een enorme vleugel gemonteerd die verstelbaar zal zijn. Ook inbegrepen zijn andere 19 inch wielen en donkergetinte achterruiten (niet zichtbaar op deze spyshots). Binnenin zal er worden getrakteerd op nog meer carbon en waarschijnlijk een iets rijkere uitrusting.

Mercedes neemt de nieuwe Black Series mee naar de aankomende IAA in Frankfurt. De beide performance pakketten verwachten we tegelijkertijd geïntroduceerd.

Gerelateerde artikelen

Hardcore Mercedes-AMG C 63 R Coupé doet watertanden

Spyshots
> Artikel lezen

Subtiele verjongingskuur voor Mercedes C Coupé en Cabrio

Autonieuws
Subtiele verjongingskuur voor Mercedes C Coupé en Cabrio
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63 Coupé ook als Edition 1

Autonieuws
Mercedes-AMG C 63 Coupé
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 63-modellen bijgepunt

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes C-klasse Coupé vanaf 40 mille

Autonieuws
Mercedes C-klasse Coupé vanaf 40 mille
> Artikel lezen

Mercedes-AMG C 43 Coupé: voor als 't wat minder mag zijn

Autonieuws
Mercedes-AMG C 43 Coupé toont zijn spieren
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.