Spyshots

Dit is de nieuwe Lexus GS

De spanning is er nu wel af. Op deze foto´s zien we namelijk de gloednieuwe Lexus GS in vol ornaat. Hij debuteert op de IAA in Frankfurt, maar werd nog voor zijn onthulling al ongecamoufleerd gefotorafeerd in China.

Geen zwaar aangedikte conceptcar of duistere studiofoto van het productiemodel, nee dit is de Lexus GS zonder enige franje. Het witte exemplaar oogt zelfs wat anoniem. Daarmee valt het design ons enerzijds mee - de LF-Gh concept was wel heel heftig - maar anderzijds ook wat tegen. Maar goed, laten we niet al te snelle conclusies trekken en de officiële persfoto´s even afwachten. Die zullen de komende weken, maar uiterlijk op de IAA in Frankfurt - worden vrijgegeven.

China
Opvallend is wel dat de nieuwe GS in China werd gefotografeerd. Het lijkt erop dat Lexus een graantje mee wil pikken van het enorme succes dat Audi, BMW en Mercedes met respectievelijk de A6, 5-serie en E-klasse hebben. Ook de badge ´AWD´ achterop deze GS duidt erop dat de Lexus de drie Duitsers in het vizier heeft.

Met dank aan China Car Times voor de foto´s.

Gerelateerde artikelen

Rond 500 pk sterke Lexus GS F warmt zich op

Autonieuws
Rond 500 pk sterke Lexus GS F warmt zich op
> Artikel lezen

Eerste foto Lexus ES, opvolger van de GS

Autonieuws
> Artikel lezen

Verrassend: Lexus GS F produceert 'slechts' 477 pk

Autonieuws
Verrassend: Lexus GS F produceert 'slechts' 477 pk
> Artikel lezen

Aanschouw de Lexus GS F in al zijn glorie

Fotogalleries
Aanschouw de Lexus GS F in volle glorie
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.