Spyshots

Lexus GS

Dit is de nieuwe Lexus GS

De spanning is er nu wel af. Op deze foto´s zien we namelijk de gloednieuwe Lexus GS in vol ornaat. Hij debuteert op de IAA in Frankfurt, maar werd nog voor zijn onthulling al ongecamoufleerd gefotorafeerd in China.

Dit is de nieuwe Lexus GS
Geen zwaar aangedikte conceptcar of duistere studiofoto van het productiemodel, nee dit is de Lexus GS zonder enige franje. Het witte exemplaar oogt zelfs wat anoniem. Daarmee valt het design ons enerzijds mee - de LF-Gh concept was wel heel heftig - maar anderzijds ook wat tegen. Maar goed, laten we niet al te snelle conclusies trekken en de officiële persfoto´s even afwachten. Die zullen de komende weken, maar uiterlijk op de IAA in Frankfurt - worden vrijgegeven.

China
Opvallend is wel dat de nieuwe GS in China werd gefotografeerd. Het lijkt erop dat Lexus een graantje mee wil pikken van het enorme succes dat Audi, BMW en Mercedes met respectievelijk de A6, 5-serie en E-klasse hebben. Ook de badge ´AWD´ achterop deze GS duidt erop dat de Lexus de drie Duitsers in het vizier heeft.

Met dank aan China Car Times voor de foto´s.
Redactie
Door Redactie
Dit is de nieuwe Lexus GS
Dit is de nieuwe Lexus GS
Dit is de nieuwe Lexus GS

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers